För sju år sedan omskolade Damien Grenier och Léa Deliart sig till kock och konditor för att ta ett steg närmare sin dröm. Nu har de äntligen uppnått den och öppnat eget franskt bageri vid Slussen i Malmö; Dame Ginette!
Léa kommer från en bagarfamilj i Baskien och namnet Ginette var hennes mormors. Nu ger paret Malmöborna en genuin fransk atmosfär med bröd och bakverk gjort från grunden på ingredienser från franska importörer. Det mesta som inte är importerat från Frankrike köps in från lokala producenter. Kaffet rostas på ett småskaligt rosteri i Lund och så mycket som möjligt har kvalitetsstämpel och är hållbart.
I köket lagar Damien fransk vardagsmat, med bröd i fokus. De vill dela med sig av den enkla franska maten som är tillgänglig för alla. Deras utbud sträcker sig alltså från frukost till lunch och fika. Tar betalt gör de med hjälp av TruePOS kassasystem och en kortterminal från TruePAY.
Vill du veta mer? Ring oss direkt eller låt oss kontakta dig! Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret.