KUNDEXEMPEL

SOFIERO SLOTTSRESTAURANG

Sofiero slott är ett populärt resmål i Helsingborg med tiotusentals besökare varje år. I slottet finns Sofiero slottsrestaurang som drivs av stjärnkocken Marcus Nemrin, och de använder TruePOS kassasystem.

Restaurangen är en gourmetrestaurang med plats för drygt ett 50-tal gäster. Den har genomgått en totalrenovering där de har fräschat upp alla ytor med ny inredning och satt in skinande nya kök. Här inne använder kockarna Chef Channel digitalt bongsystem.

”Ett väldigt enkelt system att lära sig!”
– Martina, Slottsverandan

Middagsgästerna får välja mellan färdiga menyer med vinpaket och á la carte med rätter anpassade efter säsong. Den intilliggande Oscarsalen fungerar som en Chambre Séparée för bokningar av större sällskap. De har dessutom en gedigen vinkällare.

I bottenplan ligger Slottsverandan med utsikt över parken och Öresund. Restaurangen här är mer av bistrokaraktär med klassiska maträtter, mackor och bakverk från det egna konditoriet. Dessutom är det ett populärt val för bröllop, fest och julbord.

De har en kassa med TruePOS på varje våning och till det ett flertal TruePAY Allt-i-ett-terminaler. Hovmästare Per Dahlberg talar gott om procentdricksen och menar på att det blir tydligare för gästen, med en tydlig knapp för ingen dricks. De är även nöjda med integrationen till Personalkollen.

Ute i parken ligger Orangeriet där det serveras pizzor, soppor, mackor, sallader och bakverk från det egna bageriet. Också här används TruePOS kassasystem. På andra sidan parken ligger Trädgårdscaféet där det säljs fika och glass med hjälp av en TruePAD.

Läs mer om kassasystem för restaurang

Bildgalleri

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!