Vårt kassasystem för hotell, bar och nattklubb

Kassasystemet är ert stöd

Vårt kassasystem har många bra funktioner för hotell med restaurang, bar och nattklubbar. Vi förstår er situation och anpassar kassasystemet till er verksamhet och det finns viktiga tillbehör för att underlätta arbetet.

TruePOS kassasystem för restaurang

Smarta funktioner för hotell & bar

Beroende på hur ni vill driva försäljningen, hur stor verksamheten är och hur ni vill hantera restaurangen finns många smarta funktioner för en bättre hantering.

BONGSORTERING

Har ni olika arbetsplatser går det att skicka beställningen till olika bongskrivare för kök och bar.

FRAM/VÄNTA

Låt servisen kommunicera med köket med hjälp av fram/vänta-systemet, antingen från en kassa eller Allt-i-ett-terminalen TruePAY.

BORDSHANTERING

Se bordskarta och dela notor med stolsystem.

PAKETPRIS PÅ ARTIKLAR

Ställ in paketerbjudanden i kassan på vissa artiklar och rabatten dras automatiskt.

SERVITÖRSINLOGG

Ha ett inlogg för varje anställd för att kunna följa statistik och se dricks.

TIDSINSTÄLLDA PRISNIVÅER

Ställ in andra priser på vissa artiklar under en bestämd tidsperiod som till exempel After Work.

MULTIPAY

Använd flera kortterminaler till samma kassa för att effektivisera flödet.

Kassasystemet — en central del i den operativa driften

Kassasystemet är en central del i den dagliga driften när man hanterar en bar, nattklubb eller hotell med restaurang. Det är därför viktigt att det kassasystem ni väljer har alla funktioner som ni behöver. Det kan gälla alltifrån integrationer med andra system som bokföringsprogram, personal- och lönesystem eller tappmätare, till smarta funktioner som effektiviserar det operativa arbetet i restaurangen.

Mer än att ta betalt med kassan

Grunden i vårt kassasystem är att enkelt kunna ta betalt och underlätta i situationer där den mänskliga faktorn kan skapa problem.

Vårt mål är att skräddarsy era arbetsflöden så att ni kan ge service i världsklass och för att ge personalen rätt förutsättningar för att göra ett bra jobb. Det ska vara en trygg och säker helhetslösning som gör att chefer kan förstå den ekonomiska situationen. Vad kan TruePOS göra för er?

TruePOS Kassasystem

Smarta fördelar för alla i restaurangen

För chefen: Följ försäljningen direkt i mobilen eller datorn via TrueCLOUD
För chef och personal: Minska manuellt arbete med integration till bokföringssystem och digital personalliggare
För personal: Fakturera direkt från kassan med möjlighet för samlingsfakturering
För verksamheten: Spara kvittopapper med digital papperskorg

Vill du läsa mer eller boka tid för demo?

Låt hotellet, baren och nattklubben bli mer digital

Digitalisering kan göras i olika steg och på olika nivåer. Beroende på storlek och typ av verksamhet är det mest upp till er att välja nivå idag.

Nya möjligheter väntar

Förutsättningarna för en effektiv restaurang och nya kundbeteenden gör att kraven är olika. Vi kan ge varje servis hela kassasystemet direkt i fickan — beställningar, köksmeddelanden, bordskarta, betalning och kvittoskrivare — allt i en trådlös kortterminal på höften.

Vill ni styra så att gästerna får ta hand om sina egna beställningar med mobilen via QR-koden på bordet? Inga problem. Det flyttar arbetet för serverande personal till möjligheten att ge mer tid till anländande gäster och kunna vara mer fokuserad på att servera flera gäster mat och dryck.

Trött på papper?

Med vårt kassasystem behöver ni inte papper. Kvitton, anteckningsblock och bongar är ett minne blott. Från servering till köket har papper bytts ut mot touchskärmar. Vill gästen inte ha kvitto behöver det inte ens skrivas ut.

Dagsrapporter skickas direkt till bokföringssystemet tack vare smarta integrationer. Nu finns det mer tid över till att analysera ekonomin och optimera verksamheten.

Jobbar ni smart med ert kassasystem?

Vi siktar in oss på mindre spring för bar, nattklubb och hotell med restaurang för att göra arbetsdagen bättre och ge mer tid för bättre service. Kassasystemet är navet i verksamheten och finns i bakgrunden med nya smarta verktyg där gästen beställer själv. Utvecklingen har skapat nya flöden och bättre lönsamhet för tusentals restauranger.

Kan vi hjälpa er att jobba smartare? Vi har också full förståelse för verksamheter som inte gör “allt”; charmen och upplevelsen handlar inte alltid om att vara 100% digital.

Vill du läsa mer eller boka tid för demo?

Procentdricks

Dricks vid betalning

Procentdricks — har vi löst det?

Kommer du ihåg när dricksen skulle anges med totalbelopp? När gästen envisades med att skriva sin pinkod i stället? Eller avrunda beloppet upp till närmaste tiotal?

Vi har gjort det möjligt att använda procentdricks! Gästen väljer mellan 5, 10 och 15 procent eller annat belopp. Att inte dricksa någonting går givetvis bra det med. Oavsett blir valet enklare och betalningen snabbare för både gäst och servis!

Smart kunddisplay

Med Swish Handel-integrationen visas en unik QR-kod som är enkel för kunden att skanna, och en betalningsbekräftelse kommer in i kassan när köpet är klart.

Support & garanti

Tack vare hyresavtal erbjuder vi support och assistans på hela betalsystemet under avtalstiden. Tillsammans med full garanti, löpande mjukvaruuppdateringar, nya funktioner och back-up ger vi er en trygghet och försäkran mot oväntade kostnader. Vi strävar alltid efter en lång kundkontakt där vi ser till att ni är 100% nöjda.

Digital kassa med kunddisplay

Vad säger våra kunder?

”Vi är väldigt glada för att jobba tillsammans med Kassacentralen. De är lyhörda och vi kan vara med och påverka så att det verkligen passar oss. Nu har vi mycket enklare att få överblick och det är sjukt användarvänligt"

"Integrationen till bokföringen sparar mycket jobb och utskrifter och underlättar för översikten. Det blir också en trygghet att ha allt sparat digitalt.”

”Ni har en fantastisk service, lyssnar alltid och vill utvecklas! Det känns också som att ni tagit väl hand om era kunder under pandemin och att man verkligen haft er i ryggen.”

”Systemet är användarvänligt även för personalen som kanske inte är tekniskt lagda.”

När du vill driva en modern bar, nattklubb eller hotell med restaurang

TRUECLOUD ADMINVERKTYG

Håll koll på försäljning och statistik! TrueCLOUD är vårt rapport- och administrationsverktyg där du får full överblick över försäljningen i realtid. Dessutom kan du styra och programmera TruePOS enkelt från din dator.

TRUEPAY ALLT-I-ETT

Spara steg i restaurangen och snabba upp er service! Med vår trådlösa Allt-i-ett-terminal kan servisen ha kassan i fickan överallt. Bonga in beställningar till kök och bar, framma rätter, dela nota och ta betalt med kvittoutskrift i en och samma enhet!

TRUEPAY KASSAKOPPLAD

Använd vår kassakopplade kortterminal för en smidigare kassaupplevelse! Att ha samma leverantör till kortterminalen som till kassan innebär en enda support för hela betalsystemet. Terminalen kan ta flera kort på samma köp. Självklart finns tillhörande stativ.

TRUEORDER

Låt gästerna själva beställa online för Takeaway eller Eat-in. Gästerna beställer med mobilen och betalar enkelt med kort eller Swish. Bongen går till kök och bar och all försäljning registreras i kassan.

CHEF CHANNEL

Håll ordning på bongarna och spara papper med ett digitalt bongsystem! Ha en eller flera touchskärmar i kök och bar och skicka fram när det är färdigt. Bongarna sorteras till rätt skärm och efter förrätt, varmrätt och dessert.

TRUEBOOKING BOKNINGSSYSTEM

Bokningssystemet med guldkant! Bordsbokningssystem för restauranger med användarvänligt gränssnitt och effektiva gästprofiler.

Utvalda kundcase

Boka ett möte för demo

Vill du veta mer? Ring oss direkt eller skicka dina kontaktuppgifter så återkommer vi!