Fahlmans är Helsingborgs äldsta konditori och bageri och startade redan 1914. Det är ett familjeföretag som nu är inne på tredje generationen och har legat på samma plats sedan 1921. Butikschef Elin Hein har jobbat på Fahlmans sedan 2017 och menar att Fahlmans är en del av Helsingborg.
De har all produktion på plats med konditori på ovanvåningen och café på undervåningen. Totalt är de 35 anställda idag och har 400–500 gäster om dagen. De säljer mest fika, bakverk och tårtor men har även en kallskänk med frukost och lunch.
”Det är smidigt att ringa och om det uppstår problem löser det sig alltid.”
– Elin, butikschef
I caféet har de två kassor med TruePOS kassasystem och vid espressomaskinen sitter en Chef Channel. På den ser baristan alla kaffebeställningar som kommer in och kan enkelt klicka bort dem när de är gjorda. De använder dessutom en TruePAY Allt-i-ett-terminal för beställningar och betalningar direkt vid bordet på sommaren när uteserveringen är full.
Vill du veta mer? Ring oss direkt eller låt oss kontakta dig! Fyll i dina kontaktuppgifter i formuläret.